Anbefalt

Her kan du se hva andre sier om behandlingen ved Psykologtilbud.no

Company : Psykologitilbud
Website :
Aggregate Review : All Reviews  5 out of 5 , 27 votes , 27 reviews

For meg har Steinar vært en utrolig flott og dyktig psykolog. Han lytter og forklarer på en jordnær og trygg måte, samt at han er veldig fleksibel på hvordan timen gjennomføres, enten det er med oppmøte på kontoret, video samtale eller telefon. Skulle jeg få behov for en ny runde med psykolog, er han mitt første valg.

Jeg vil anbefale Steinar på det sterkeste. Det er godt å snakke med han. Han er jordnær, veldig tilstede i samtalen, klok og faglig dyktig. Jeg har hatt veldig godt utbytte av samtalene vi har hatt.

Jeg har gått til flere psykologer pga
angst, men Steinar er den som har hjulpet meg best. Forklarer så godt hva som skjer med kroppen når man har angst, og jeg har blitt mindre redd for
alle ubehagelige symptomer som kommer fra kroppen ved angst. Steinar er veldig hyggelig ,lett og prate med , lyttende og veldig dyktig. Takk igjen formhjelpen😊

Etter et tøft samlivsbrudd var dette starten på en nedoverbakke som førte til mørke tanker og mørke dager og mistanke om depresjonslignende mental tilstand. Etter at vendepunktet kom da det så som mørkest ut, har Steinar hjulpet meg på veien ut av dette. Steinar gjorde meg obs på hvor viktig det er å tillate seg selv og føle på følelser, som tidligere ofte ble neglisjert og børstet bort, for å ikke tillate meg selv å føle på det jeg så på som "svakhet". Steinar hjalp meg å skjønne hvor viktig det er å tillate seg seg å føle, som til syvende og sist er en del av å være menneske. Nå går det mot lysere tider, og jeg har Steinar har skilt lag, men anbefaler han til andre som måtte slite med det samme som jeg gjorde.

Trygg og profesjonell. Fikk god hjelp til å finne ut hvor skoen trykker og jobbe med følelsene rundt tema.

Har slitt med panikkangst i mange år. Etter få timer med Ulvestad har jeg lykkes i å håndtere disse følelsene på en mye bedre måte. Han har gitt meg innsikt i problemene og vist meg metoder å håndtere det på, slik at hverdagen har blitt betraktelig lettere. Jeg kan på det varmeste anbefale Steinar. han har hjulpet meg mye i min streben etter en letter hverdag.

Alenegang i en livskrise er en dårlig løsning . Å få hjelp av Steinar i denne situasjonen har vært svært givende for meg. Har satt stor pris på Steinars konkrete forslag til handling som har vist seg å være til veldig god hjelp. Videre hans sans for humor som har gjort samtalen lettere. I mitt tilfelle har ting løst seg takket være hans hjelp og jeg går julefeiringen i møte "lett til sinns". takk Steinar

Mitt liv har oppigjennom bestått av utrolig mye utfordringer og neglekt av følelser og avvising av all psykiske utfordringer. Mye pga miljøet jeg er vokst opp i. Jeg startet med stor skepsis å gå hos Marianne uten tro på at det å prate om ting ville hjelpe. Marianne møtte meg med en forståelse og mildhet jeg ikke kunne drømme om. Fra å aldri ha snakket om noe vanskelig før med noe, fikk hun meg til å åpne opp om de innerste tanker og vanskligheter. Jeg vil være så ærlig å si at hun reddet livet mitt da det så som mørkest ut. Evig takknemlig for det og den jobben hun har gjort med meg. Den styrke og det solide fundamentet hun har hjulpet meg å bygge for fremtiden ville jeg aldri fått til alene. Marianne kan anbefales på det varmeste. Hennes måte å møte et menneske i nød eller med psykiske utfordringer, gir meg så til de grader tro på at det virkelig er bra folk der ute med en solid kompetanse og med faglig dyktighet som er der for å hjelpe. Uten Marianne sin gode møte med meg som sønderknust og lei av livet, ville jeg ikke lev i dag. Jeg skylder henne alt. Fantastisk bra psykolog som fikk orden på et virkelig håpløst tilfelle som meg.

Steinar er en utrolig flink psykolog, meget hyggelig person og har hjulpet meg godt på veg mot å bli mer glad i meg selv, få selvtilliten og bedre selvbilde.

Steinar er lett å snakke med, flink til å se situasjoner fra ulike vinkler og han har hjulpet meg med å bli bedre kjent med meg selv, akseptere meg selv og se annerledes på en god del situasjoner. Det har vært hyggelige samtaler, og jeg følte meg alltid lettet når jeg forlot kontoret hans.

Vil absolutt anbefale Steinar som psykolog! 🙂

Tusen Takk, Steinar! 🙂

Jeg har gått terapi hos Steinar Vattekar Ulvestad i ett år etter jeg var helt utkjørt på jobb med stor overbelastning og depresjoner. Steinar har hjulpet meg fram til omtrent den personen jeg var før jeg ble syk. Jeg trodde aldri det var mulig etter første time, men Steinar har klart det med glans, jeg har en stor takk til han at jeg nå kan skrive min vurdering og blitt friskmeldt. SteinarVattekar Ulvestad er en Psykolog jeg sterkt kan anbefale med terapi i utbrenthet med depresjoner.
En stor Takk!!

Jeg har en historie med depresjon og angst, og har tidligere gått til annen privat psykolog og fått behandling på Vinderen DPS. Det er først etter jeg begynte å gå til Steinar Ulvestad at jeg føler at jeg virkelig har fått hjelp. Jeg opplevde han umiddelbart som et varmt menneske som ville meg godt, og dette satte grunnlaget for et tillitsforhold som gjorde det enkelt å åpne seg i samtalene. Steinar har lært meg å sortere tanker og følelser og har med dette gitt meg mestringsteknikker jeg bruker daglig, i tillegg til at jeg har fått mye bedre selvtillit. Jeg har det nå, mye på grunn av Steinar, bedre enn jeg noensinne har hatt det. Jeg er veldig takknemmelig for all hjelp han har gitt meg og kunne ikke anbefalt han sterkere!

Vil gjerne anbefale Steinar Ulvestad hvis man har behov for hjelp til mestring av følelser og irritasjon. Han er lett å prate med og fikk meg raskt til å tenke på en annen måte slik at utfordringene jeg hadde med irritasjons momenter kunne løses før man ble irritert og en konflikt kunne oppstå. Han er meget behaglig å prate med og har noen gode teknikker som ga meg raskt effekt til å tenke på en litt annen måte, som videre resulterte i en bedre hverdag for meg om min familie.
Ståle.

Jeg har prøvd mange ulike terapiformer i mitt 62 årige liv. Psykoterapi, familierådgivning, kognitiv terapi mf. Det har vært dom å ta en pille som døyvet smerten der og da, men som ikke førte til reparasjon. Det var symptomene som ble behandlet ikke årsaken. Jeg opplever Ar jeg gjennom denne terapien(IOCpd) har kommet nærmere mine opprinnelige følelser og grunnperdonligheten min slik jeg var før tilfeldighetene ødela for en sunn utvikling. Jeg har fått hjelp til å ta tilbake retten til meg selv og mine egne følelser. Tusen takk! Marianne gjorde meg i stand til å stole på at jeg er noe verdt!

Jeg gikk til Marianne Fjugstad-Hansen i et og halvt år. Jeg har gått til flere psykologer og psykiatere tidligere i forbindelse med angst og depresjon. Marianne er den terapeuten som har hjulpet meg mest. Hun er faglig sterk, tok meg på alvor, empatisk og med glimt i øyet. Anbefales på det sterkeste!

I mange år har jeg både bevist og ubevist undertrykket både opplevelser og følelser som har vært med på å forme meg som menneske. Så kom jeg til et punkt der jeg forstod at jeg hadde behov for hjelp til å komme meg videre i livet. Jeg er veldig takknemlig for at jeg kom til akkurat Marianne.
Hun så meg med en varme, forståelse, åpenhet og innsikt som har hjulpet meg på en måte jeg ikke kan beskrive med ord. I timene mine med Marianne har jeg lært ekstremt mye om meg selv, og pratet om ting jeg ikke noen sinne tenkte hang sammen. Det er underlig hvordan jeg ofte kom til timen min og ikke visste hva jeg skulle prate om den dagen, og vips så var timen over.
Jeg vil anbefale henne på det varmeste. Ta sjansen - det er ikke så skummelt som du tror!

Hverdager preget av stress og høyt tempo på jobben, samlivsbrudd, og etterhvert for store mengder alkohol, førte selvsagt til destruktive dager, og etterhvert innså at jeg trengte hjelp!
Jeg ble møtt av en svært dyktig og imøtekommende person - Steinar Ulvestad!
I timene mine med Steinar har jeg fått veiledning og hjelp til å bearbeide mine problemer og utfordringer ... Det å bruke tid og ressurser hos Steinar Ulvestad er det lureste og smarteste valget jeg har gjort på lang, lang tid!
Steinar har møtt meg med et åpent sinn, lyttet og gitt meg flere redskaper og veiledning som jeg bruker i hverdagen nå ....Steinar - jeg er deg en stor takk skyldig og setter stor pris på deg!
"Alle kan vi oppleve å møte den såkalt veggen og falle fra - men det er HVORDAN vi reiser oss og hva vi selv GJØR som kan beksrive HVA og HVEM vi er - og hvordan folk oppfatter oss..."
- I dag møter jeg hverdagen med et åpent sinn, jeg føler helthet og trygg i mine valg og avgjørelser - både i jobbsammenheng såvel som i privatlivet ....Dette hadde jeg ikke greid uten en svært dyktig veileder ...
Tusen takk Steinar Ulvestad

Det var som å komme hjem, når jeg begynte i terapi hos Steinar Ulvestad. Jeg ser nå i ettertid at jeg mest sannsynlig burde ha tatt tak i mine problemer for mange, mange år siden. Når jeg endelig forstod at jeg hadde problemer jeg ikke greide å løse på egen hånd, var det godt å ha Steinar å dele det jeg har slitt med opp gjennom årene.
Jeg hadde på det tidspunktet jeg begynte i terapi et vondt og uverdig brudd bak meg, var deprimert, med en trøblete barndom og et selvbilde lik null. Jeg hadde ikke noe energi, og fraværende livsglede. Mens jeg gikk i terapi hos Steinar, døde også en av de som har skapt store problemer for meg i mitt liv. Jeg fikk aldri tatt det nødvendige oppgjøret med denne personen, da vedkommende døde brått og helt uventet.. Men jeg har fått bearbeidet mye nå i ettertid, har fått noen gode redskaper og råd som jeg tar med meg videre i livet. Jeg hadde ikke greid å komme rakrygget og oppreist ut i livet igjen, oppriktig smilende, med troen på meg selv, uten den hjelpen jeg har fått av Steinar. Jeg kan utvilsomt gi Steinar mine varmeste anbefalninger. Og jeg vet at om livet butter på igjen, kan jeg ta kontakt og fortsette i terapi, uten å måtte vrenge sjel og sinn på nytt. Det gjør vondt, men det er det eneste som hjelper. Takk til deg Steinar! NN

I forbindelse med en krise på jobben, avtalte jeg med min arbeidsgiver at jeg skulle gå til psykolog. Jeg har gått til Ruth-Anne Kleve. Det har vært helt supert. Det er utrolig hvor mye hjelp jeg fikk i løpet av disse timene. Jeg har hatt time hos Ruth-Anne på ettermiddagstid. Det har passet meg bra, siden jeg i mellomtiden har byttet jobb. Timene med Ruth-Anne har bestått av samtale og konkrete øvelser. Hun er støttende og lyttende og utfordrende. De første gangene jeg var hos Ruth-Anne var det mye tårer. I bokhylla har hun Kleenex som ble flittig brukt. Etter hvert har det blitt mer latter og refleksjon. Ruth-Anne er oppmerksom, og kommer tilbake til ting som hun mener er viktig å ta tak i. På den måten blir samtalene utviklende. Det har vært en spennende tid hos Ruth-Anne. Nesten så jeg unner alle et "psykisk spa".

Jeg har fått veldig mye ut av timene hos Ulvestad. Jeg har blitt flinkere til å si ifra til mine nærmeste og fått bedre selvtillit. Har også fått bearbeidet ting som ligger et stykke tilbake i tid.
Og jeg trengte en annen person sine meninger om et par ting.

Etter å ha gått til behandling hos Ulvestad over lengre tid vil jeg i høyeste grad anbefale han. Igjennom hans hjelp og veiledning har jeg blitt bevisst på og i stand til å kunne identifisere mine dysfunksjonelle tanke- og handlingsmønster som har ligget til grunn for mine problemer. Behandlingen hos Ulvestad oppfattes som meget trygg og han har en evne til å lede deg igjennom prosessen på en slik måte at du virkelig føler at du tar tilbake kontrollen over egne tanker og følelser. Jeg har fra første dag følt meg svært godt ivaretatt hos Ulvestad og jeg kan ikke si annet enn at han er utrolig flink! Anbefales i HØYESTE grad enten du sliter med en krise eller bare trenger litt veiledning.

Noen stunder i livet er ikke ment å skulle takle på egenhånd. Mine møter med Steinar ulvestad var utelukkende positive. Noen ganger trenger man bekreftelse og god veiledning på hvordan vanskelige ting skal bearbeides. Dyktig og menneskelig.

Etter å ha hatt noen vanskelige måneder i hverdagen har det hjulpet meg å snakke med psykologene om problemene. Mine timer der har gitt utrolig gode resultater og emosjonelle problemer som tidligere skapte sinne og problemer, er nå bare bagateller som fort forsvinner. Det å snakke om problemene har hjulpet å få selvinnsikt og gjort det mulig å reflektere før jeg handler.

Jeg har vært veldig skeptisk med hensyn til å gå til en psykolog veldig lenge, men det klaffet med psykolog Ulvestad fra første time. Jeg begynte å få små angstanfall og klarte ikke å snakke om følelser. Dette påvirket meg og mine nærmeste i hverdagen og jeg ønsket å gjøre noe med dette. Psykolog Ulvestad har hjulpet meg med å bearbeide sinne, sorg og frustrasjon. Han har også gitt meg selvtillitt og hjulpet meg med å ta tak i saker som har plaget meg. Som en skeptiker kan jeg anbefale ham på det sterkeste. Det føltes veldig naturlig og oppriktig.

Frustrasjon. Sinne. Uro. Angst. Utfordringene vokste og venner som familie ble en del av problemet. Alltid vært sterk. Alltid sett løsninger. Folk stolte på meg. "Store gutter gråter ikke", "flink pike tar seg sammen", repeterte jeg for meg selv. Så kom dagene jeg ikke klarte å ta meg sammen. Kveldene jeg gråt. Dagene ble til uker, ukene til måneder. Sammen ble de år. Familie ble for nære, venner for fjærne. "Ta deg sammen". "Tørk det vekk". Klarte ikke. Hva gjør man? Jeg ble anbefalt Steinar Ulvestad. Innenfor profesjonelle rammer og et nøkternt kontor fikk jeg tillit til psykologen. Og fant roen som hos en venn. Dype sår og gamle traumer presset seg fram og overskygget livet mitt. Hos Ulvestad trengte jeg ikke konfrontere dem alene. I fritt fall ble jeg tatt imot. Jeg betalte for kompetent hjelp, jeg mottok oppriktig omsorg. Så gikk jeg ut igjen en dag som en sterkere og sikrere utgave av meg selv, tilbake til livet med et fornyet ønske om å leve det. Jeg hadde sluknet. Men nå brenner jeg igjen. TAKK, Steinar.

Jeg har gått til psykolog Ulvestad og det har vært til utrolig hjelp. Behandlingen var rett og slett en investering for livet. Hele opplegget **** var gjennomproft fra første time. Forundrer meg ikke om de er blant de beste på sitt område.

Etter å ha gått i terapi hos psykolog Steinar Ulvestad over en tid, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg definitivt har fått valuta for pengene. Jeg har fått hjelp til å komme over en ganske alvorlig depresjon som kom som følge av traumer jeg har opplevd, samtidig som jeg og min mann har gjennomgått flere mislykkede prøverørsforsøk. I tillegg til at jeg har det 100% bedre med meg selv, har jeg også som en bonus blitt veldig mye flinkere til å snakke om ting, flinkere til å takle konflikter både hjemme og på jobb og generelt mye mer sikker på meg selv. De siste timene følte jeg selv at timene hadde mer form av å være coaching ift mer hverdagslige problemer på jobb og hjemmebane, noe jeg også hadde stor nytte av. Jeg kan derfor varmt anbefale ham, både for de som trenger terapi, og også for de som synes de trenger coaching i forbindelse med feks karriere. Jeg ville definitivt ikke vært dette foruten, og synes det var verdt hver en krone!

Jeg har sett Steinar over en lengre periode i forbindelse med en litt langvarig depresjon, og noen ting jeg syns var vanskelig da jeg var yngre. Det var veldig vanskelig for meg å snakke om disse tingene innledningsvis, men etter et par måneder begynte det å slippe. Dette er takket være Steinar, hans tålmodighet og omtanke. Det var alltid ekte sympati hos han, og jeg følte meg etter hvert veldig trygg hos ham. Han er profesjonell, flink til det han gjør, så timer hos ham kan virkelig anbefales. Han hjelper deg gjennom en tøff tid, samtidig som man i samarbeid utvikler nye viktige perspektiver, perspektiver som er verdifulle i de fleste sammenhenger.

Her kan du skrive din vurdering:

Vi blir alltid takknemlige når klienter setter av noen minutter til å skrive om opplevelsen av å gå i behandling, og det er en stor glede å bli anbefalt til andre som søker hjelp. Så gjør gjerne det! Ditt navn og din e-post krypteres i vårt anlegg og kan derfor ikke spores. Ditt navn blir ikke publisert på siden.


HTML Allowed : a p br i em strong q h1-h6
* RequiredAdd a photo?